You are here

Információk a Ráday Múzeum újranyitásáról

Módosított nyitvatartással keddtől-péntekig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. Szombaton és vasárnap előzetes időpont-egyeztetéssel lehet felkeresni múzeumunkat.

Kérjük látogatóinkat, hogy hozzanak magukkal maszkot, és a látogatás ideje alatt viseljék azt. Szükség esetén a pénztárunkban egyszer használatos maszkot vásárolhatnak is. Munkatársainkkal biztosítjuk vendégeink számára a kézfertőtlenítés lehetőségét.

Fokozott figyelmet fordítunk a tereink méretéhez engedélyezett egyidejűleg maximum 10 főnyi létszámra (melybe jelenlévő munkatársainkat is beletartoznak), a szellőztetésre és fertőtlenítésre. Kérjük, Önök is segítsék munkánkat, hangsúlyosan érvényesítve a régi “mindent a szemnek - semmit a kéznek” múzeumi szabályt.

A zavartalan látogatás érdekében lehetőségük van előzetesen időpontot foglalni, hogy semmiképpen ne kelljen várakozniuk, mert esetleg mások tartózkodnak a kiállítótérben. Kérjük, a biztonsági szabályokat ne vegyék rossz néven, ezek betartása közös érdekünk munkatársaink és látogatóink érdekében.

Jegyáraink változatlanok: felnőtt: 600 Ft diák, nyugdíjas, csoportos (10 fő felett), egyéb kedvezményes: 300 Ft, fotójegy: 500 Ft

Elérhetőségeink: Tel.: +36 76 486 226

E-mail: radaymuzeum.muzped [at] gmail.com

Back to top